Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 6

Oma

25 september 2008 11:35:21
Welkom Thomas!
Je hebt echt veel moeite moeten doen om bij ons te geraken, maar je hebt dat flink gedaan! We zijn allemaal blij dat alles in orde is. Vake en ikzelf zijn heel fier op je en ook op je mama die je met de grootste zorgen en veel tederheid omringt. En je papa? Wel die is erg gelukkig en bezorgd. Jullie vormen nu met drie een mooi gezinnetje! We hopen dat jullie echt van elkaar zullen genieten.

oma

19 augustus 2008 16:45:02
Dag kleintje,

Jammer genoeg kon papa gisteren niet aanwezig zijn bij het bezoek van je mama aan de gynecologe. Dat gaf mij onverwacht de gelegenheid om mee te gaan en je even in actie te zien in de buik van je mama. Ik denk niet dat ik één millimeter beeld gemist heb: zo fascinerend! En nu aftellen naar de grote dag. Mama is soms een beetje ongerust, maar ik ben er zeker van dat alles dik in orde komt.

Je toekomstige oma

Ellen

28 juli 2008 22:17:21
Hallo daar!

't Is maar om te zeggen dat ik ENORM benieuwd ben naar je!!! Eigenaardig hoe spannend de zwangerschap van je eigen zus is! Ook al is je neefje Wout nog maar drie maanden, toch kijk ik er ontzettend hard naar uit om wéér een pasgeboren boeleke te mogen aankijken/vasthouden(?)... Dat prille begin, die onbeholpenheid... ZOOOOO ontroerend, hè... zoooo mooi... en 't is zo snel voorbij... Moge je mama en papa (en die vele anderen) er oneindig hard van genieten! Maar blijf nu nog maar even lekker waar je bent: warm en gezellig, dicht bij je mama

trotse groetjes van een aanstaande tante

Sanne

11 juni 2008 19:54:44
Hey Inge, Wim en kleine!

Ik wou jullie gewoon superveel geluk toewensen en dat alles mag lopen zoals het zou moeten :)

Dikke kus van een nichtje (of wat ben ik nu eigenlijk van dit kleintje?) die heel benieuwd is!

16 april 2008 12:43:04
Dag kleintje

Vandaag werd in België een nieuw prinsesje geboren. 32 jaar geleden werd ook ons eerste prinsesje, jouw mama, geboren. Na negen heerlijke maanden van zwangerschap, zorgde zij voor één van de mooiste momenten uit ons huwelijk. Als we zien hoe je mama en papa nu al genieten van elk moment, dan zul jij waarschijnlijk ook voor één van de mooiste ogenblikken uit hun leven zorgen als je in september ons gezelschap komt opzoeken.
Ik kijk er alvast naar uit!

Je (toekomstige) meter en oma

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.